Nederlands Welkom , login of registreer
Foto

Bij de hand
Kabeltjes, koptelefoontje, hoesje voor je telefoon, tegenwoordig heb je het bijna dagelijks nodig. En natuurlijk is het ideaal om deze spullen gewoon op ‘grijp afstand’ te hebben liggen. Thuis, op school, het werk of op de zolder, noem maar op.

Geen verassingen
Met onze knotsgekke prijzen is dat ook mogelijk zonder meteen een klein vermogen kwijt te zijn.  Bestel bij ons je lader, kabel, docking station, koptelefoon of het hoesje dat je nodig hebt, ook om als extra-tje achter de hand te houden. En betaal de prijs die je bij het product ziet staan. Wij doen namelijk niet aan verzend- of betaalkosten. Geen verassingen. 
Foto

Trends en acties
Als je altijd wel weer iets anders wil omdat trends continue veranderen, dan zit je bij ons dus goed. Bovendien verzinnen we regelmatig interactieve acties om jou de kans te geven leuke producten te winnen! Deze knotsgekke acties vindt je terug op onze actiepagina. Direct verzonden
Alles op de site wat op voorraad is (zie daarvoor bij elk product de voorraad indicator) wordt direct verzonden, en is dus meestal de volgende dag in huis.
 
Het knotsgekke prijzen team houdt je graag via twitterfacebook en de nieuwsbrief op de hoogte en wenst je veel shopplezier. 

Knotsgekkeprijzen.nl is onderdeel van:

Bhodi E-Commerce
KvK:53243145 / Btw nr.:NL186317992B01
rek.nr 5829559 (ING)
BIC-code : INGBNL2A / IBAN-code:NL79INGB0005829559


 


| Meer